CIAK Zagreb / Centralni Hub

Zahvaljujući mogućnostima koje nam daju novi softveri za obradu video zapisa, uspevamo da publikujemo veći deo materijala koji snimamo. Koliko god da je, na primer, upotrebljena rezolucija i orijentacija koja se ne koristi za video zapise, mi te snimke ne damo lako. Toliko su nam vredni.

TEST TEST! Video pred vama prikazuje projekat CIAK AUTO – SISTEM ZA TRANSPORT i SORTIRANJE PLASTIČNIH KUTIJA za prikupljene ARTIKLE. Sistem se nalazi u glavnom distributivnom skladištu i habu ove kompanije iz Zagreba. Ciak Auto je lider na hrvatskom tržištu auto delova, mi sa posebnom pažnjom pratimo razvoj CIAK Grupe i nadamo se ponovnoj saradnji u budućnosti. Sprovođenje projekata na kvalitetan i odgovarajući način donosi zadovoljstvo ali ono je potpuno samo kada se kroz saradnju razvije poštovanje i poverenje.

“Partneri poput CIAK-a su poželjni uvek, u svakom poslu, jer se susrećemo u profesionalnosti. Zato ćemo dati 100% podrške svakoj vrsti saradnje sa njima u budućnosti” – Bratislav Gligorijević, vlasnik TRASING-a;
Trasing Intralogistika Editorial

Comments are closed.