Pivara iz Banja Luke poboljšava intralogistiku ALU limenke i staklene boce na liniji za punjenje.

Trasing već dugi niz godina ostvaruje lepu saradnju sa ovom uspešnom kompanijom iz Republike Srpske

Iako se odvija preko granice i tretira kao izvozno - uvozni posao, u saradnji sa Pivarom iz Banja Luke poslovanje se odvija bez ikakvih problema, prema unapred utvrđenim preciznim vremenskim planovima, uz učešće svih relevantnih učesnika na način kako se to i priželjkuje - tačno i na vreme.

U projektu koji smo izvršili (instalirali) u prvoj nedelji decembra 2021-e, imali smo, kako to najčešće i biva, potrebu za elektronskim informacijama iz okolnih mašinerija sa kojima se naš sistem "dodiruje", te je na kraju nesmetani tok materijala na konvejerima dokaz da je i taj segment prošao bez problema.

Sistem koji smo isporučili transportuje ALU limenku kroz liniju za punjenje. Na tom putu, sistem se sastoji iz naših standardnih modula, člankastih S 4000 i modularnih S 5000 transportera/konvejera. Upravljanje transporterima i distribuciju komunikacije obavili smo koristeći standardne proizvode vrhunskog kvaliteta koje i inače koristimo kada su u pitanju pogonska grupa i elektronika.

DANFOS OGD pogoni

Na fotografiji pored (nižeg kvaliteta - isečak iz video kadra) možemo videti čak tri pogona u beloj boji (jedan gore desno i dva gore levo) pa možemo da zaključimo da se radi o DANFOS OGD - One Gear Drive pogonskim aplikacijama koje su razvijene posebno za industriju pića i u izvođenju sa el.motorom sa permanentnim magnetom, postižu izuzetnu efikasnost. Trasing tradicionalno u projektima za pivare koristi ovu vrstu pogona o čijim prednostima smo govorili više puta.

Trasing je u mogućnosti da ove sisteme isporuči znatno brže nego što je to običaj na tržištu. Pozovite nas za više informacija o transportnim sistemima u pivarama, ali i u drugim proizvodnjama alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Naša specijalnost, pored transporta alu limenke, jeste i flaša, PET ambalaža, gajbe, aluminijumska i čelična burad, kao i palete. Svi ovi objekti trebaju automatizovano kretanje unutar procesa a to je naša - specijalnost.

 

 

pogledajte još nekoliko fotografija sa tog projekta

pogledajte video sa projekta u Banjalučkoj Pivari:

kontaktirajte nas za sva pitanja koja možete imati u vezi opreme za pivarsku proizvodnju, ali i za sve druge vidove intralogističke opreme u proizvodnim i distributivnim sredinama;

email: info@trasing.co.rs tel: +381 37 806 590

Comments are closed.