AKTIVNA TRANSFER PLATFORMA

Mesec Oktobar tradicionalno donosi novosti. Iz prijateljske nam kompanije MOVEX SpA koju TRASING ekskluzivno zastupa u zemljama Regiona* stižu sjajne novosti.

MOVEX ZERO ATP Pro

Aktivna Transfer Platforma zauvek rešava vaše brige koje možete imati na mestima gde se transporteri spajaju. Bilo da su problemi u nivelaciji, različitim brzinama kretanja, ili su pak u pitanju sasvim različiti tipovi transportera pa dolazi do destabilizacije ili zastoja predmeta transporta, ovaj novi proizvod savršeno će se uklopiti baš gde – treba.

Konstrukcijski napravljena od nerđajućeg čelika, ova platforma se pogoni ili sopstvenim motorom ili pak ima vratilo kojim se vezuje za pogon.

Modularna traka koju je MOVEX iskoristio za ovu potrebu je “510 micro pitch modular belt” pa sa ponosom kažemo da je MOVEX ZERO ATP PRO najmanja pogonska (aktivna) platforma dostupna na tržištu. Ova informacija je vrlo važna jer direktno kazuje da je upotrebna vrednost naše transfer platforme – najveća moguća.

ATP platforma se deli na nekoliko načina. Prva i osnovna podela je na

  • Tip A – sa sopstvenim pogonom
  • Tip B – sa vratilom za eksterni pogon

Oba tipa dolaze u tri varijante kada je u pitanju materijal modularne trake – standardno za MOVEX:

  • LFA – low friction acetal – standardno kvalitetan materijal
  • MX performance – poboljšane performanse
  • LFB – low friction acetal

ATP platforma se lako i brzo instalira i povezuje sa drugim transporterima. Pored toga, minimalno je održavanje a zamena habajućih elemenata vrlo retka, brza i lagana.

Ukoliko trebate više informacija o ovom novom proizvodu, ili želite direktnu ponudu za isporuku i instalaciju ATP platforme, molimo da nas kontaktirate putem e-maila ili direktno, telefonom.

*Region, zemlje Regiona: Srbija, BiH, Severna Makedonija, Crna Gora i Hrvatska;

Trasing Editorial Oktobar 2021.

Comments are closed.