Instalacija - Kruna svakog projekta

Svaki projekat, ili bar većina, završava se instalacijom ili integracijom našeg rešenja na mestu upotrebe. U tome učestvuju iskusne ekipe inženjera i tehničara, mehaničara i elektroničara ili moderno – mehatroničara. Znajući da je svaki proces i svaki klijent drugačiji, pa i oni iz istih branši, mi pristupamo ulasku u prostor u kome klijent obavlja svoje delatnosti, sa puno poštovanja i pažnje da u što manjoj meri remetimo radni prostor. Zato se instalacija često planira u detalje, sa preciznim satnicama podređenim procesu klijenta.

Izmena i/ili nadogradnja procesa ima veliki značaj jer može vrlo negativno uticati na poslovanje/planove ukoliko se ne sprovede uspešno. Ne sme remetiti postojeće procese ili to radi u najmanjoj potrebnoj meri. Trasing stručnjaci čine profesionalne jedinice koje nastupaju brzo i precizno, sa vrednim iskustvom.

V I D E O

Video u ovom članku snimljen je u Distributivnom Cenrtu našeg klijenta, i predstavlja sistem za transport i sortiranje kutija u završnoj fazi instalacije, prateći dvojicu naših kolega mehatroničara, Milana i Gagu. Sistem koji instaliramo zadužen je da “prikuplja” artikle (kutije) iz različitih delova skladišta i svojim transportnim sistemom ga dovodi do jedinice/podsistema za sortiranje, usput prolazeći kroz niz operacija kao i završnog očitavanja bar koda koji daje informaciju gde data kutija putuje. Sorter pažljivo sortira kutije sa glavnog transportera na jedan od niza izlaza. Broj izlaza je promenljiv jer je sistem potpuno modularan, time i skalabilan a to je jedan od najvažnijih atributa danas u optimizaciji – svega.

Ovaj video sadrži u svom opisu osnovne informacije. Za više informacija o našim sistemima za transport i sortiranje materijala, molimo pozovite

Tel:+381-37-806-590

E-mail:info@trasing.co.rs

BONUS VIDEO - TRASING LOGO I LOGOTIP - OBJAŠNJENJA!

Pripema:

Trasing Media, 2022.

Comments are closed.