ICT: pionir u budućnosti rukovanja materijalom - od ideje do realizacije

U svetu industrijskih pejzaža koji se stalno razvijaju, gde efikasnost i inovacija idu ruku pod ruku, sa zadovoljstvom predstavljamo revolucionarni koncept koji je prešao iz ideje u opipljivu stvarnost: Intralogistički Centar Trasing (ICT). Kako se bliži datum inauguralnog lansiranja 6. oktobra, pozivamo vas da istražite ovaj revolucionarni poduhvat sa nama.

Animacija: "Šatl - kar" vozilo - transporter koji kretanjem na šinama spaja više transportnih linija čime se vrši distribucija/preusmeravanje paleta sa teretom, najčešće iz završne etape proizvodnje u jedan od magacina

U svojoj srži, Intralogistički centar Trasing nije samo fizički prostor; to je svedočanstvo naše posvećenosti da značajno izmenimo rukovanje materijalom i logistiku na tržištima na kojima poslujemo. Obuhvatajući  površinu od 4000 kvadratnih metara, ICT je postavljen da redefiniše način na koji doživljavamo sisteme transporta i rukovanja materijalom. Centar služi kao platforma na kojoj se mašta susreće sa funkcionalnošću, omogućavajući nam da prikažemo raznoliku lepezu tehnologija dizajniranih da optimizuju kretanje robe i materijala.

Animacija: Lift za euro palete nosivosti do 1500,kg. Deo linije za palete u ICT-u

Od koncepta do stvarnosti

Putovanje ICT-a počelo je sa jednostavnom, ali dubokom idejom: stvaranjem čvorišta gde bi se inovativna rešenja za rukovanje materijalima mogla demonstrirati i iskusiti iz prve ruke. Sada je ova vizija realizovana u obliku  industrijske hale i prostora pedantno dizajniranog da prikaže najnovija dostignuća u intralogistici.

Palete i kutije: fokus intralogistike

U kreiranju ICT iskustva, odabrali smo drvene palete i kartonske kutije kao početni fokus. Zašto? Ova dva elementa su okosnica transporta i skladištenja u različitim industrijama, a posebno i u oblasti maloprodaje. Koncentrisanjem na ove osnovne jedinice, možemo istaći svestranost i prilagodljivost naših rešenja širokom spektru aplikacija.

Središte učenja i istraživanja

Intralogistički Centar Trasing nije samo “mašina i tehnologija”; radi se o razmeni znanja i istraživanju teme  – kako bolje, pametnije, efikasnije, skalabilnije. Osim izložbenog prostora za naša najsavremenija rešenja, ICT će postati centar aktivnosti. Zamišljamo mnoštvo događaja, od zadivljujućih iskustava u izložbenom salonu do interaktivnih tehnoloških sesija, sveobuhvatnih prezentacija i demonstracija uživo različitih intralogističkih aplikacija.

Pogled u industrije

Sama suština ICT-a je ukorenjena u našim svakodnevnim operacijama. Oslanjajući se na naše veliko iskustvo u zadovoljavanju različitih potreba za rukovanjem materijalima u različitim industrijama, mi isporučujemo sveobuhvatan paket usluga. Od isporuke do instalacije i integracije, praćene besprekornom podrškom nakon prodaje, urezali smo svoje prisustvo u sektorima u rasponu od skladištenja i distribucije do automobilske industrije, hrane i pića, i mnogih drugih.

Animacija: linija za transport i sortiranje kutija sa liftom koji spaja 3 nivoa linije. Deo postavke u ICT-u, Pojate
Info flajer #ICT Klub Znanja
Info Flajer #ICT početak rada

Pozdravljamo klijente i entuzijaste

Dok otvaramo vrata ICT-a, naš primarni fokus ostaje na našim klijentima – kako postojećim tako i budućim. Naš cilj je da pružimo impresivno iskustvo koje razjašnjava zamršenost sveobuhvatnih petlji. Posmatrajući ova rešenja na delu, naši klijenti mogu da vizuelizuju mogućnosti i razumeju kako naša stručnost može da katalizira njihov rast i operativnu efikasnost.

Animacija: deo linije za transport i rukovanje paletama. Moduli: lančasti i roler pravci, platforma i okretnica za skretanje.

Izvan klijenata: prihvatanje javnosti

Dok su naši klijenti centralni u našoj viziji, mi upućujemo poziv široj publici. Mediji, akademske institucije i radoznali umovi željni da uđu u svet intralogistike su dobrodošli da učestvuju u ICT iskustvu. Ne radi se samo o poslu; radi se o negovanju kulture inovacija i širenja znanja.

Na kraju, Intralogistički Centar Trasing predstavlja svedočanstvo inovacije, saradnje i nemilosrdne težnje za izvrsnošću. Sa nestrpljenjem iščekujemo svečano otvaranje 6. oktobra i nebrojene mogućnosti koje nam predstoje. Pridružite nam se u oblikovanju budućnosti rukovanja materijalom i intralogistike.

Zajedno, krenimo na ovo transformativno putovanje u svet Intralogističkog centra Trasing.

Pitanja i predloge u vezi rada ICT-a kao i za posete Centru, molimo da kontaktirate Petra Gligorijevića / petar@trasing.co.rs / 069.16.22.155

Info Flajer #ICT Poziv 1
Info Flajer #ICT Poziv 2

#ICT   F O T O :

PRIMERI FLAJERA* / Flajer je reklamno – informativni list ili dvolist, trolist itd..

Priprema: TRASING MEDIA, Avgust 2023.

Comments are closed.